i doncs;

un camí de mil passes comença amb la primera passa

lunes, 25 de enero de 2010

22 comentarios:

  1. que bonica és aquesta!

    ResponderEliminar
  2. viu!! soc la patri, la qe ta demanat dos faldilletas al park del maragall jaja
    aqesta es geniaal!!
    em sembla qe faras caixa amb mi...

    ResponderEliminar
  3. jeje hola Patri!! malegru ke tagradin, aviat us les portare:) al final em vas dir una de topos amb franja elastica negre, i una verda com la que surt a la web, no? la franja de la segona com la volies?? o si as canviat d'opinió i preferexes atres, tu misma. bueno ja em diras!

    ResponderEliminar
  4. la veritat esq mencanten amb les franjes baqeras o del estil, pero prefereixo qe les dues tingin la franja elastica negre per si maprimo o mengreixo qualsevol dia doncs qe em serveixin jaja
    i si una es la vermella de topos negres i l'altra com la de la web :)!
    muakss
    patri

    ResponderEliminar
  5. Hola, sóc l'Aina una noia que anava al Montserrat a la classe de la Clàudia. He parlat amb ella perquè he vist aquestes faldilles i m'han agradat moltíssim, però m'ha dit que ja les has venut.
    Unes semblants a aquestes, o per l'estil no em podries fer? és que m'he n'he enamorat!
    Si no pot ser me'n buscu d'un altre model que n'hi han de molt maques! :) gràcies.

    ResponderEliminar
  6. vale patri u tindre en comte, si et vex pel kole ia parlarem i u akabem de decidir, vale??

    ResponderEliminar
  7. hola Aina! mira, aquesta en concret ja l'he venut, pero itan ke ten puc fer una de mol semblant, de la tela lila estampada de la part de dalt enkara men keda!i la part de baix doncs si tagrada negre, doncs negre, i si preferexes un atre color numes kal ke mu diguis, i tb tinc mols estampats mol xulus per si preferexes algun atre. Em dius la talla i com la vols de llarga i en mol poc la tindras!! bueno ja em diras els teus gustos i segur ke surt algu wai!

    gracies

    ResponderEliminar
  8. per cuan les vens!!!???

    ResponderEliminar
  9. depen de kina!! de 10 a 15€

    ResponderEliminar
  10. La mateixa tela de la part de dalt m'agrada molt i la part de baix, si no pot ser la mateixa no passa res, però negre sí que la vull! :) la talla com va? jo utilitzo una 38! de llargada pels genolls m'agraden!
    ai que bé quina il·lusió!! :)

    Aina

    ResponderEliminar
  11. perfecte Aina!!! mira sort ke u dius pk kedava poka! pero la reservu per tu, i per baix negre, vale.Pues manos a la obras, i en breus et dire de quedar i te la donu!! igualment kuan kedem apart de la que et fare a mida, en portare datres del pal pk te les miris!! ia et dire algu !!

    ResponderEliminar
  12. mira Aina, si preferexes, pk kedi perfecte la mida, medeixte la cadera, bueno alla on vulguis ke tarribi la faldilla de la part de dalt. Suposu ke a la teva kaixa de cosir hi ha una cinta de medir, pero si no pots, tranki ke ia u fare amb una 38 i ja quedara bé.

    vagi be!

    ResponderEliminar
  13. Mira m'ho acabo de mesurar, crec que ho he fet bé, i em surt 91 cm! ( fent la volta a la cadera)!

    aina

    ResponderEliminar
  14. vale aina perfecte! dons ja nem buscant un dia perq ja la tinc!, ha kedat mol xula, em sembla ke ma la kedu per mi jajajaj es broma dona! bueno ja concreterem dia i hora!!

    ResponderEliminar
  15. ostres que bé!! :) entre setmana puc pels matins, però caps de setmana quan vagi bé. quan valen? hihi quines ganes de veure-les!!

    aina

    ResponderEliminar
  16. jeje, avera aquesta en principi val 15€ pq es més llarga, però bueno dexemu a 14. Tb t'en portare atres de 12, 13... en general,valen al vultant dels 15 vamos. bueno doncs res, ja em diras, jo visc a sarria, però vaig cada dia a provença al cole i a dinar al centre, axi que nosee, on et vagi bée!!

    ResponderEliminar
  17. Hola! perdona per donar notícies tan tard! he estat molt enfeinada!
    A veure, com t'anaria el dissabte on em diguis? és que entre setmana és una mica complicat!!

    Aina

    ResponderEliminar
  18. holaaa!! que no ho havia vist!! a mi kualsevol capdesetmana em va be!! kuan em diguiss!!

    ResponderEliminar
  19. Em sap molt greu, me n'havia oblidat amb tanta feina! digam tu lloc i dia! ho sento!!!

    Aina

    ResponderEliminar
  20. Em sap molt greu, amb tanta feina me n'havia oblidat! Digam tu un lloc i hora i vinc a buscar-les! ostres ho sento molt!!!

    Aina

    ResponderEliminar
  21. jeje tranki!! ho entenk perfectamen!! ara tescriure pel facebook per kda, k segu ke u veus mes rapid i mes privat (tagregu dsd el duna amiga ke io tink) fns ara

    ResponderEliminar